Site icon Наше Місто

У Дніпрі злетіли ціни на оренду житла: скільки коштують квадратні метри на Перемозі

Дніпро – місто, до якого від початку війни приїхала велика кількість ВПО. Це формує попит на житло та впливає на вартість оренди. І винайняти бажані квадратні метри з кожним місяцем стає все дорожче.

Журналісти «Наше місто» промоніторили оголошення на сайті OLX та дізналися, скільки коштує орендувати однокімнатну квартиру в Дніпрі.

Один із найзручніших та найпрестижніших спальних мікрорайонів Дніпра — житловий масив Перемога. Він простягся вздовж берега річки, має розвинуту інфраструктуру та зручну транспортну розв’язку. А ще тут чудові парки. Тож і ціна оренди значно вища, ніж в сусідніх районах. Також вартість житла напряму залежить від ремонту, меблювання, квадратури та інших факторів.

Найдешевший варіант, який вдалося знайти на Перемозі – квартира площею 17 кв. м. за ціною 5 тисяч гривень на місяць.

Житло розташоване на першому поверсі. В оголошенні вказано, що є бойлер та телевізор, але немає холодильника. Пральна машинка та кухня – спільні на поверсі.

За 6 тисяч гривень можна винайняти квартиру площею 40 кв.м. на 8 поверсі. Косметичний ремонт та не надто сучасні меблі.

10 тисяч гривень на місяць коштує оренда квартири площею 35 кв. м. на 1 поверсі. Сучасний ремонт, необхідна побутова техніка, інтернет, гарна інфрастуруктура.

За 12 тисяч грн пропонується однокімнатна квартира загальною площею 38 м.кв. на першому поверсі. Євроремонт, усі необхідні меблі та техніка, підігрів підлоги, відеоспостереження, сигналізація.

А вже за 20 тисяч можна винайняти квартиру в престижному ЖК. Загальна площа – 50 м.кв., поверх 8. Індивідуальне газове опалення, євроремонт. У квартирі є вся необхідна техніка та меблі.

І найдорожче – 25 тисяч гривень – обійдеться оренда квартири-студії загальною площею 46 м.кв. на 19 поверсі. В оселі євроремонт, індивідуальне електричне опалення, всі необхідні меблі та техніка.

Варто відзначити, що ціни в оголошеннях вказано без врахування вартості комунальних послуг. Тож за них орендарям доведеться платити додатково.

Категорія: Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version