Знайомі з дитинства молочні коржики можна приготувати швидко і без міксера, а в наш час це безумовний плюс. Випічка виходить ароматною, м’якою, в міру солодкою і розсипчастою з натуральним ароматом молока. Рецепт простий та швидкий, пише «Наше місто».
Інгредієнти
- яйце 4 шт.
- цукор 400 гр.
- олія 200 мл.
- молоко 160 мл.
- розпушувач 1 ч.л.
- сіль за смаком
- борошно 800 гр.
Приготування
Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури. До яєць додаємо цукор, взбиваємо вінчиком. Далі – щіпку солі, молоко і продовжуємо взбивати (потрібно щоб цукор повністю розчинився).
Додаємо олію і розпушувач, перемішуємо. Тепер поступово вводимо просіяну муку, замішую тісто. Далі розділяємо на дві частини і тепер формуємо печиво. Розкочуємо тісто, товщиною приблизно 0,8 см.
Потім беремо форму для печива і вирізаємо наші коржики. Присипаємо їх зверху цукром. Викладаємо на деко, яке застелене пергаментом.
Випікати при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Смачного!
За матеріалами gospodynka.com.ua