Skip to content

Молочні коржики, як в шкільному буфеті: рецепт простої, але дуже улюбленої багатьма випічки

Ксенія Куземко

Знайомі з дитинства молочні коржики можна приготувати швидко і без міксера, а в наш час це безумовний плюс. Випічка виходить ароматною, м’якою, в міру солодкою і розсипчастою з натуральним ароматом молока. Рецепт простий та швидкий, пише «Наше місто».

Інгредієнти

  • яйце 4 шт.
  • цукор 400 гр.
  • олія 200 мл.
  • молоко 160 мл.
  • розпушувач 1 ч.л.
  • сіль за смаком
  • борошно 800 гр.

Приготування

Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури. До яєць додаємо цукор, взбиваємо вінчиком. Далі – щіпку солі, молоко і продовжуємо взбивати (потрібно щоб цукор повністю розчинився).

Додаємо олію і розпушувач, перемішуємо. Тепер поступово вводимо просіяну муку, замішую тісто. Далі розділяємо на дві частини і тепер формуємо печиво. Розкочуємо тісто, товщиною приблизно 0,8 см.

Потім беремо форму для печива і вирізаємо наші коржики. Присипаємо їх зверху цукром. Викладаємо на деко, яке застелене пергаментом.

Випікати при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Смачного!

За матеріалами gospodynka.com.ua

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: