Skip to content

Крутіше, ніж в KFC: рецепт неймовірно смачної курки у паніровці

Софія Танченко

Новини Дніпра: Рецепт курки як у KFC

Якщо хочете себе побалувати смачненьким, але до ресторану швидкого харчування йти далеко, або просто ліньки, пропонуємо приготувати соковиту курочку в незвичайній і дуже хрусткій паніровці. Смак не зможете відрізнити від курочки з KFC, передає «Наше місто».

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Кукурудзяні пластівці – 150-200 г (бажано без цукру)
  • Борошно – 100 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Сушений часник – 1 ч. л.
  • Перець мелений червоний – 1/4 ч. л.
  • Рослинна олія для смаження

Соус:

  • Сметана 20% – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Кріп – пара гілочок
  • Цибуля зелена – гілочка
  • Гірчиця – 1/2 ч. л.
  • Пармезан – 20 г

Приготування:

Куряче філе промити, просушити, обрізати все зайве і нарізати на невеликі шматочки.

Яйце змішати із сіллю, часником і меленим перцем. Кукурудзяні пластівці подрібнити в блендері або за допомогою пакета та качалки.

Обваляти курку спочатку в борошні.

Потім опустити в яєчну суміш.

Далі обваляти в подрібнених кукурудзяних пластівцях. Підготувати так усю курку.

Рослинну олію рафіновану налити в невелику глибоку каструлю. Олії має бути багато, щоб вона повністю покривала курку.

Добре розігріти олію, зменшити вогонь до середнього.

Акуратно опустити курку і смажити на середньому вогні до рум’яності близько 10 хвилин.

Курку краще смажити частинами, щоб вона рівномірно просмажувалася, і періодично перевертати.

Викласти курку на серветки, щоб увібралася зайва олія.

Для соусу змішати сметану, сіль, гірчицю та подрібнену зелень. Натерти пармезан.

Подавати курочку з соусом.

Смачного!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: