Skip to content

На Закарпатті під туристами провалився міст: є загиблі та постраждалі

На Закарпатті провалився пішохідний міст, по якому пересувались три туристки. Про це повідомили в ДСНС України. Пише «Наше Місто».

Інцидент стався 3 серпня у селі Кваси. Туристки з Київської області перебували там на відпочинку. Внаслідок руйнування мосту жінки впали у річку Чорна Тиса з висоти 20 метрів.

Фахівці ДСНС спустились до жінок та ношами винесли їх наверх. Там на них вже чекали лікарі. На жаль, попри старання медиків 54-річна постраждала померла у автомобілі «швидкої».

Новини Дніпра: на Закарпатті провалився міст - Наше Місто

Ще двох жінок, 1986 року народження, госпіталізовано до лікарні. Після надання допомоги одну з постраждалих медики відпустили до місця тимчасового проживання для амбулаторного лікування.

І це не перший інцидент з руйнуванням мостів на Закарпатті. 25 липня впав міст через річку Тересва. Йому вже 66 років, але його жодного разу капітально не ремонтували. В той день на нього заїхала вантажівка з піском вагою понад 45 тонн. Обвалилися три секції мосту, а разом з ними вантажівка та легковий автомобіль. Тоді постраждали 5 людей.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: