Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 4 серпня: сезон квартирних крадіжок та вибухова знахідка

Сезон квартирних крадіжок, пожеже в гаражі  та вибухова знахідка: про ці та інші надзвичайні події п‘ятниці, 4 серпня, дивіться у відеодайджесті Днепр оперативный, пише «Наше Місто».

Повний боєкомплект

У Дніпрі поліцейські затримали чоловіка з боєприпасами в автівці. Під час огляду з’ясувалось, що 30-річний водій сховав у різних куточках автомобіля 9 предметів, схожих на магазини до автоматів, понад 500 набоїв різного калібру, гранату, запал та різні деталі до автомата. Боєприпаси вилучили для експертизи. Винахідливому кермувальнику загрожує позбавлення волі від трьох до семи років. Триває слідство.

Тяжкі наслідки

У Кам’янському районі зіткнулися Skoda та Chevrolet, перша автівка від удару перевернулася на дах. ДТП сталася о сьомій годині ранку на автошляху М30 Стрий–Луганськ–Ізварине поблизу села Жовте. Внаслідок аварії постраждав водій Skoda, його з травмами госпіталізували.

Квартирний грабіжник

У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького чоловік намагався вдертися в чужу квартиру.  Поліції повідомили про це. На місці виявилося – він намагався відчинити двері власним ключем та стверджував, що тут живе. Насправді ж у квартирі, в яку хотів потрапити чоловік, жила жінка, а сусіди кажуть, що ніколи не бачили порушника. Після цього 54-річний дніпрянин почав плутатися: називав різні місця проживання, різних родичів та у незнайомих людях бачив знайомих. Правоохоронці викликали швидку допомогу та психіатричну бригаду. Медики оглянули чоловіка та госпіталізували до психлікарні.

Згорів гараж, гори і автомобіль

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання гаража, розташованого на вулиці Омеляновича-Павленка Самарського району міста Дніпро. За повідомленням направлено вогнеборців міста у складі двох чергових відділень. По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що на території приватного домоволодіння горить гараж з автомобілем всередині. Вогнем знищено дерев’яне перекриття споруди, легковий автомобіль «ЗАЗ» та інше майно власників. Загальна площа пожежі становить 40 кв. м. Загиблих та травмованих немає.

Вибухова знахідка

У Дніпрі на одній із вулиць громадяни виявили споряджену бойову гранату. Інцидент трапився на вулиці Ударників у Новокодацькому районі міста. Це була осколкова граната Ф-1 із запалом та кільцем чеки. Небезпечну знахідку вилучили вибухотехніки.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: