Skip to content

Готелі для тварин у Дніпрі: скільки коштують та які послуги пропонують

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Готелі для тварин Дніпро

Під час сезону відпусток особливою популярністю користуються готелі не тільки для людей, але і для тварин. Коли немає можливості залишити пухнастого на друзів чи сусідів, то в нагоді стають саме такі заклади для чотирилапих. Скільки коштують подібні послуги в Дніпрі, досліджували журналісти сайту “Наше місто”.

“Ashera Club”

Готель знаходиться на вул. Передова. Пропонують індивідуальний підхід, комфортабельні номери, звичний розпорядок дня, високоякісні корми, та абсолютну гігієну.

Номери мають площу 3 кв.м., висоту 2,5м. Двокімнатний номер «Люкс +» складається з двох сполучених кімнат. Номер «Люкс» – з вікном та чудовим видом на квітник. В усіх номерах є індивідуальна система вентиляції.

Зооготель Дніпро

Готель пропонує номери для котиків, кімнати для маленьких та середніх собак з теплою підлогою та вольєр для великих собак. Також доступна послуга трансферу. Вашого улюбленця заберуть в готель прямо з дому.

Сервіси з замовлення послуг

Також послуги з перетримки тварин пропонують і приватні особи. Наприклад, на сайті Кабанчик чи ОЛХ можна знайти багато оголошень про надання подібних послуг. Ціни різняться.

Як бачимо, послуга у Дніпрі доволі популярна, попит та пропозиції існують. Ветеринари рекомендують ознайомитись з відгуками про конкретні місця в Інтернеті або ж орієнтуватись на відгуки знайомих. Також треба заздалегідь узгодити питання харчування свого улюбленця – чи буде це корм, який ви привезете з собою чи корм, яким годують в готелі. Додатково можно замовити і супутні послуги – грумінг, купання чи огляд ветеринара.

Читайте також: Навчальний рік 2023-2024 в Дніпрі: про шкільну форму, харчування, гуртки і благодійні внески.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: