Skip to content

Усувають наслідки негоди: у Дніпрі комунальники ремонтують трубу теплопостачання

Негода, що вирувала у Дніпрі минулого тижня, наробила чимало лиха. Пошкоджень зазнала й одна з теплотрас в АНД районі. Фахівці КП «Теплоенерго» провели обстеження, але до виконання робіт приступили не відразу. У чому причина? Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на Днепр оперативный.

Співробітники КП «Теплоенерго» не могли одразу розпочати ремонтні роботи, оскільки на місці події працювали представники КП «Міськсвітло» та «Міськзеленбуд». Там були обірвані дроти та повалені дерева. Після прибирання наслідків негоди, КП «Теплоенерго» приступили до аварійно-відновлювальних робіт.

«Нашою бригадою будуть проводитись роботи з демонтажу даної ділянки трубопроводу та подальшого монтажу із заміною та з подальшим проведенням гідровипробувань», – повідомив Юрій, майстер теплової дільниці КП «Теплоенерго».

КП «Теплоенерго» розпочали роботи сьогодні. До робіт залучили одну бригаду працівників КП «Теплоенерго» та три одиниці спеціальної техніки. Завершити аварійний ремонт планують найближчим часом.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: