Site icon Наше Місто

У КП «Нікопольводоканал» зробили важливу заяву щодо водопостачання: що сталось

Новини Дніпра: Яка ситуація з водою станом на 18:00

У Нікополі та прилеглих населених пунктах проводитимуть дезинфекцію водопровідних мереж. Тож вживати воду заборонено. Про це повідомляє «Наше Місто»  з посиланням на КП «Нікопольводоканал».

«У період з 8:00 другого серпня до 21.00 третього серпня  КП «Нікопольводоканал» проводитиме дезінфекцію на водопровідних мережах і спорудах Нікополя, а також в селах: Приміське, Південне, Чкалове без зупинки водопостачання. Відповідно у цей проміжок часу вода подаватиметься з підвищеною дозою хлору під тиском. Звертаємо особливу увагу мешканців, що на даний період користування водою для питних потреб суворо заборонено», – йдеться в повідомленні.

Мешканців просять завчасно запастися питною водою для користування. Під час проведення дезінфекції можливе зниження тиску води на верхніх поверхах багатоповерхових будинків.

«Для забезпечення ефективності дезінфекції водопровідних мереж та попередження засмічення фільтрів приладів обліку водоспоживання не рекомендується відкривати крани подачі холодної води з 8 години 2 серпня до 20 години 3 серпня. Після чого необхідно відкрити крани, вентилі та інші запірні пристрої, для скиду через внутрішні мережі залишкової хлорної води», – йдеться у повідомленні.

Третього серпня о 21:00 годині питне водопостачання буде відновлено.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version