Site icon Наше Місто

Коли закінчиться війна з рф: астрологиня назвала переможний місяць

Коли закінчиться війна з рф: астрологиня назвала переможний місяць

За словами астрологині Яни Тимощук, прогноз щодо закінчення війни в Україні наразі є неоднозначним. В астрологічних дослідженнях відсутня точна карта, яка свідчила б про повне припинення бойових дій. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на УНІАН.

Яна Тимощук зазначила, що карту “Мир”, яку вона витягнула, вказує на те, що все залежить від наявності миру і допомоги з боку інших. Проте, коли мова йде про конкретний період закінчення війни, все не так однозначно.

За її словами, в жовтні-листопаді 2023 року може настати припинення вогню, але це буде просто пауза в бойових діях. Прогноз щодо закінчення конфлікту залишається неоднозначним і залежить від різних факторів та подій, які відбудуться у майбутньому.

“З часом вони продовжаться. Ще протягом року ми будемо боротися за наші території і за наших людей. Поки немає чіткої карти щодо повноцінного завершення війни”, – говорить експерт.

Прогноз Влада Росса

За словами астролога Влада Росса, війна може завершитися в 2024 році, перед президентськими виборами в Америці. Він вважає, що президент Джо Байден може надавати допомогу Україні з метою створення образу успішного посередника, який допоміг припинити російсько-українську війну.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version