Site icon Наше Місто

Кримінальні новини Дніпра 31 липня: палаюча вантажівка та важлива допомога

Палаюча вантажівка та важлива допомога: про ці та інші події Дніпра за понеділок, 31 липня, дивіться у відеодайджесті Дніпра оперативного, пише «Наше місто».

Серійний крадій

У Вільногірську поліцейські затримали серійного крадія. Фігурант скоїв дев`ять крадіжок. 23-річний місцевий чоловік систематично викрадав з торгівельного закладу різноманітний товар на протязі тижня. Викрадав, що потрапляло на очі та було зручно заховати у одяг або сумку. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Важлива допомога

Через обміління Каховського водосховища, без централізованого водопостачання у Дніпропетровській області лишилися населені пункти Нікопольського та частково Криворізького районів. Надзвичайники Дніпропетровщини щоденно здійснюють підвіз питної та технічної води до зневоднених населених пунктів в обох районах. За минулий тиждень рятувальниками підвезено понад 2 тисячі тон технічної та понад 500 тон питної води.

Палаюча вантажівка

Сьогодні на автошляху Дніпро­ – Запоріжжя, поблизу села Новоалександрівка спалахнула вантажівка. На місці події, рятувальники приступили до гасіння пожежі, яка виникла у моторному відсіку та перекинулася на кабіну вантажного авто. Загорання сталося просто під час руху. Загиблих та травмованих немає.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version