Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 30 липня: «батальйон» ухилянтів та смертельне ДТП

«Батальйон» ухилянтів, смертельне ДТП та загибель на виробництві: про ці та інші події Дніпра за неділю, 30 липня, дивіться у відеодайджесті Днепр оперативный, пише «Наше Місто».

Звузять проїзну частину

У Дніпрі планують звузити проїзну частину по Слобожанському проспекту. Мова йде про ділянку від вулиці Холодильної до Магдалинівської. Тимчасові незручності пов’язані з реконструкцією самопливного каналізаційного колектору. Попередньо, роботи триватимуть з 7 серпня 2023 року по 31 грудня 2023 року. У документі зазначається, що по периметру зони виконання робіт повинні встановити тимчасові дорожні знаки та сигнальне освітлення на огорожі. Затвердити тимчасову схему руху транспорту та забезпечити безпечний рух для пішоходів. 

Розтрощило ногу

29 липня, на підприємстві у Самарському районі Дніпра загинув 59-річний працівник. Він переміщав верстат за допомогою кран-балки. Верстат повело і чоловік не встиг відійти в безпечну зону. Йому розтрощило ногу. До приїзду «швидкої» потерпілому надавали домедичну допомогу. На жаль, врятувати чоловіка не вдалося, він помер на місці.

«Батальйон» ухилянтів

На українсько-угорській ділянці кордону затримали ухилянтів з Дніпропетровської області. Впродовж доби прикордонники затримали 7 порушників, які намагалися незаконно потрапити до Угорщини та Румунії. Серед них троє — жителів міста Покров. Чоловіки приїхали на Закарпаття та намагалися незаконно перетнути українсько-угорську ділянку кордону. Спробу ухилянтів незаконно потрапити в Угорщину зафіксувала фотопастка прикордонників. Усіх правопорушників доставили у прикордонні підрозділи. Після встановлення обставин справи їх притягнуть до відповідальності.

Смертельне ДТП

На трасі Дніпро-Кривий Ріг легковик збив пішоходів. Жінка померла на місці, а дитину госпіталізували. За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля збив на пішохідному переході 74-річну жінку та хлопчика 9-10 років. Від отриманих травм літня жінка померла на місці. Дитину у тяжкому стані госпіталізувала бригада реанімації. Водія затримали, на місці працює слідчо-оперативна група.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: