
Лазанья — традиційна страва італійської кухні, приготована з шарів тіста разом із шарами начинки, залитими соусом. Сайт «Наше місто» пропонує вам рецепт соковита лазаньї, смак якої перенесе вас Італію.
Інгредієнти:
- курячий фарш 800 г
- листи лазаньї 500 г
- цибуля 1 шт
- морква 1 шт
- томатна паста 4 ст.л
- сіль, перець, італійські трави або хмелі сунелі
- твердий сир 400 г
- пармезан
- моцарела
Приготування:
- Тушкуємо цибулю з морквою,потім додаємо фарш та тушкуємо декілька хвилин.
- Потім додаємо томатну пасту та спеції,готуємо до готовності під кришкою.
- Бешамель:
- молоко 1 л
- борошно 3 ст.л
- вершкове масло 50 г
- мускатний горіх за смаком
- сіль, перець
- Спершу розтоплюємо вершкове масло, висипаємо борошно і перемішуємо
- Виливаємо молоко і швиденько перемішуємо вінчиком. Варимо до загустіння
- В кінці додаємо сіль, перець та мускатний горіх
- На деко спершу викладаємо соус бешамель,листи лазаньї, знову соус, твердий сир і т.д.
- Останній шар добре змащуємо соусом бешамель і посипаємо великою кількістю сиру
- Ставимо запікатись приблизно 40 хв. при температурі 180 градусів.(можна спершу під фольгою 30 хв,та 10 хв.без)
Смачного!