Skip to content

Смак, який перенесе вас до Італії: рецепт соковитої лазаньї

Софія Танченко

Новини Дніпра: Рецепт лазаньї

Лазанья — традиційна страва італійської кухні, приготована з шарів тіста разом із шарами начинки, залитими соусом. Сайт «Наше місто» пропонує вам рецепт соковита лазаньї, смак якої перенесе вас Італію.

Інгредієнти:

  • курячий фарш 800 г
  • листи лазаньї 500 г
  • цибуля 1 шт
  • морква 1 шт
  • томатна паста 4 ст.л
  • сіль, перець, італійські трави або хмелі сунелі
  • твердий сир 400 г
  • пармезан
  • моцарела

Приготування:

  • Тушкуємо цибулю з морквою,потім додаємо фарш та тушкуємо декілька хвилин.
  • Потім додаємо томатну пасту та спеції,готуємо до готовності під кришкою.
  • Бешамель:
    • молоко 1 л
    • борошно 3 ст.л
    • вершкове масло 50 г
    • мускатний горіх за смаком
    • сіль, перець
  • Спершу розтоплюємо вершкове масло, висипаємо борошно і перемішуємо
  • Виливаємо молоко і швиденько перемішуємо вінчиком. Варимо до загустіння
  • В кінці додаємо сіль, перець та мускатний горіх
  • На деко спершу викладаємо соус бешамель,листи лазаньї, знову соус, твердий сир і т.д.
  • Останній шар добре змащуємо соусом бешамель і посипаємо великою кількістю сиру
  • Ставимо запікатись приблизно 40 хв. при температурі 180 градусів.(можна спершу під фольгою 30 хв,та 10 хв.без)

Смачного!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: