Site icon Наше Місто

Що відбувається з iPhone 15

Що відбувається з iPhone 15

Незабаром можна буде купити 15 Айфон і оновити смартфон довгоочікуваною новинкою. Вихід пристрою заплановано на вересень 2023 року, коли відбудеться презентація. За цей рік стільки нової інформації про лінійку з’являлося та спростовувалося, що користувачам просто буває складно стежити за ходом оновлення новин. Так що в цій статті спеціалісти інтернет-магазину Stylus зібрали всю останню та актуальну інформацію про iPhone 15, його оновлення та вже відомі фішки.

Зміни у дизайні iPhone 15

Хоча розміри пристрою залишаться як у 14 лінійці, дизайн трохи зміниться. На зміну рубаним граням прийдуть округлі краї. Такий дизайн ергономічніший і телефон буде зручніше лежати в руці. Звичайно, не обійдеться без нових кольорів корпусу. Зараз на панелі прогнозуються такі варіанти:

Є ймовірність, що товщина Айфона 15 стане трохи більшою. Але ця зміна незначна і ніяк не вплине на зручність використання. Також є ймовірність, що рамка поменшає, збільшивши тим самим корисну площу екрана.

Яким буде екран Айфона 15

Нова лінійка “яблучних” телефонів отримає Retina XDR Display. Загалом характеристики екрана залишаться такими ж, якими були у 14 лінійці. Загалом, це не дивно, тому що нинішні можливості відображення картинки і так на висоті. Тож покращувати їх зараз без суттєвого впливу на ціну не вдасться. У будь-якому випадку якість нижче не стане і, можливо, навіть збільшиться максимальна частота оновлення екрана.

Екрани збережуть свій розмір 6,1 і 6,7 дюйма, олеофобне покриття теж нікуди не подінеться. І в них, як і раніше, будуть використовуватися такі технології:

iPhone 15 і 15 Plus, попри більш ранні прогнози, можуть залишитися все з тим же «чубчиком». Хоча поки що залишилася надія користувачів на те, що Dynamic Island перекочує і в базові моделі, а не тільки в Pro і Pro Max.

Можливості фото та відео

Колосального поновлення камер у 15 лінійки Айфонів не передбачається. Можливо, камери стануть більше власними силами, але їх характеристики залишаться приблизно такими ж, як і раніше. Базова та Плюс модель отримають такі об’єктиви:

Але і Pro з Pro Max теж не оновлюватимуться. Хоча тут це набагато логічніше, адже їм тільки ввели 48 Мп камеру. Звісно, відсутність технічних нововведень не скасовує програмного апгрейду. Тож якість знімків та можливості постобробки стануть кращими. А перископічні рецептори, мабуть, відкладуть до наступної лінійки.

Новий процесор Айфона 15

А ось покращення процесора у лінійки буде точно. Базова модель та Плюс отримають А16. Він чудово показав себе у серії Про 14 Айфонів. А значить, навіть найдешевший iPhone зі всієї лінійки радуватиме високою потужністю та продуктивністю. iPhone 15 Pro і Pro Max матимуть, відповідно, А17. Наскільки крутими у плані потужності будуть ці моделі, навіть складно уявити. І не варто забувати про те, що ці процесори відрізняються ще й чудовою енергоефективністю.

Разом з апгрейдом процесора у «прошок» може зрости й оперативна пам’ять з 6 до 8 Гб. Така зміна ймовірна і логічна. А внутрішнє сховище, найімовірніше, залишиться у тих самих обсягах – 128, 256, 512 Гб і 1 Тб. Хоча все ще можливо, що купертинівці додадуть ще й 2 Тб, що було б корисним для тих користувачів, які використовують смартфон як робочу техніку.

Що буде з автономністю

Якщо раніше тривала автономна робота Айфона була лише предметом мрій, то останнім часом Apple чудово впоралася з покращенням батареї. Наразі смартфони добре тримають заряд протягом дня. І наступна лінійка також отримає невелике зростання автономності. Планується збільшити тривалість роботи пристрою на кілька годин без значного збільшення розміру самого акумулятора. Це цілком можливо шляхом енергоефективності iPhone 15. Новинці також будуть доступні всі варіанти заряджання:

Інші особливості та зміни

Якщо говорити про комунікації та інші можливості нового iPhone 15, то плануються такі:

Перехід на USB буде однозначно. Але оскільки за новими вимогами ЄС заміна роз’ємів має пройти до кінця 2024 року, Епл, найімовірніше, зробить поступовий перехід. Тобто спочатку USB з’явиться тільки у Про моделей. А вже наступного року він буде й у наступної лінійки.

Дата виходу та вартість iPhone 15

Презентація новинки традиційно запланована на перший або другий тиждень вересня 2023 року. На ній ми дізнаємося всю інформацію точно, а після – можемо придбати бажаний пристрій. Точна ціна Айфона 15 теж поки що невідома. Але за попередніми даними базова модель може коштувати близько 899$, Плюс – 999$. Про і Про Макс, цілком можливо, коштуватимуть близько 1099 і 1199 доларів відповідно.

Придбати новинку ви зможете й у нашому інтернет-магазині Stylus. Ще до надходження iPhone 15 у продаж тут можна буде оформити попереднє замовлення на пристрій. Так ви отримаєте довгоочікуваний смартфон одним із перших. На сайті також можна стежити за новинами та всіма оновленнями лінійки.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version