Site icon Наше Місто

Апетитно та дуже смачно: найпростіший рецепт запечених курячих гомілок на шпажках

Куряче м’ясо – найпопулярніший продукт, бо є універсальним та досить швидко готується. Це виручає, коли треба зробити просту, але смачну страву. Кореспондент «Наше місто» пропонує запекти курячі гомілки на паличці.

Інгредієнти

Приготування

Маринуємо курку. Сіль, чорний мелений перець, гострий перець, солодка паприка, часник, соєвий соус, залишаємо на 1 годину.

Нарізаємо велику картоплю завтовшки в 2 см.

В картоплю встромляємо паличку, для кращої стійкості 3 палички, насаджуємо курочку і в духовку при 180 градусів на 40-50 хвилин.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version