Skip to content

Вагомий внесок у економіку України: за півроку Корпорація «АТБ» сплатила понад 12 млрд податків та зборів

Корпорація «АТБ» сплатила понад 12 млрд податків та зборів

За результатами роботи у першому півріччі 2023 року підприємствами групи компаній «АТБ» було сплачено податків та зборів, включаючи митні платежі та ЄСВ, на загальну суму 12,01 млрд. грн. Сьогодні це надважливий та вагомий внесок у економіку України та нашу спільну перемогу, передає “Наше місто”.

Протягом шести місяців поточного року до державного бюджету країни було перераховано 8,09 млрд. грн. (проти 6,65 млрд грн. за перше півріччя 2022-го), до місцевих бюджетів сплачено 2,8 млрд. грн., до цільових фондів – 1,12 млрд грн.

Минулого року аналогічний період компанія завершила з фінансовим результатом у 9,79 млрд грн. Отже цей показник зріс на понад два мільярди гривень (2,22 млрд. грн.) незважаючи на складний стан в економіці країни та війну.

Стабільно високі темпи нарощування бюджетних платежів Корпорація «АТБ» тримає вже багато років поспіль.

Довідка. Корпорація «АТБ» – об’єднання великих українських підприємств, що здійснюють свою діяльність у таких сферах бізнесу, як роздрібна торгівля, управління активами, виробництво і продаж продуктів харчування, товарів першої необхідності, надання послуг у сфері спорту та відпочинку.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: