Site icon Наше Місто

Тане в роті: рецепт неймовірного десерту “Сльози ангела”

Новини Дніпра: Десерт Сльози ангела рецепт

Пісочна основа, ніжна сирна начинка і повітряна меренга – торт “Сльози ангела” своєю незвичайною назвою зобов’язаний крапелькам, які з’являються на його поверхні після приготування. Рецепт розкажуть кореспонденти сайту “Наше місто” з посиланням на УНІАН.

Інгредієнти

Пісочне тісто:

Сирний шар:

Меренга:

Приготування

Для пісочного тіста змішайте борошно, сіль. Натріть масло в сухі інгредієнти, вмочуючи його в борошно. Змішайте цукор з жовтком і додайте до масла з борошном, замісіть тісто. Розкачайте його між двома листами пергаменту у круг і покладіть в холодильник на 10 хвилин. Дістаньте тісто з холодильника, зніміть пергамент і викладіть у форму, формуючи бортики. Поставте в морозилку на 10 хвилин.

Для сирної начинки перетріть блендером сир, сметану, цукор і ванільний цукор. Додайте манку і жовтки і перемішайте до однорідної маси. Вилийте начинку на основу і поставте випікатися в розігріту до 180°C на 30-35 хвилин.

Для меренги збийте білки з сіллю і цукром до стійких піків. Викладіть на сирний шар, формуючи ложкою будь-який рельєф, і випікайте ще 10 хвилин при 160°С. Дістаньте форму з тортом і накрийте зверху великою мискою або каструлею, залиште до повного охолодження. Зніміть миску або каструлю – на торті з’являться чарівні крапельки. Акуратно зніміть форму з торта.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version