Skip to content

Різностороння та комплексна допомога: Дніпровський центр «Милосердя» продовжує приймати ВПО поважного віку

Дніпровський центр «Милосердя» продовжує приймати ВПО

У Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова, у Дніпровському центрі підтримки ветеранів праці та громадян похилого віку «Милосердя» надають різноманітну допомогу людям поважного віку та людям з інвалідністю. Також з початку повномасштабного вторгнення тут допомогу отримали понад пів сотні вимушених переселенців. Чергова по місту, начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики Ірина Максименко відвідала цей заклад з перевіркою, передає “Наше місто”.

У центрі «Милосердя» підопічних повністю забезпечують житлом, одягом, взуттям, предметами побуту, надають чотириразове харчування, цілодобове медичне обслуговування, консультативну допомогу. А також організовують дозвілля та надають оздоровчі послуги.

«Зараз у центрі проживає 46 осіб, в тому числі 36 ВПО. Наприкінці березня тут проживало 38 осіб, з яких 27 – ВПО. Тож бачимо, що попит на послуги центру зростає як серед дніпрян, так і серед наших вимушених гостей, які продовжують прибувати до міста. Всі послуги центру надаються на належному рівні», – каже Ірина Максименко.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: