Skip to content

Ще 15 пікапів і 25 дронів: Дніпро продовжує системно забезпечувати ЗСУ

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Передали автівки та дрони

Дніпро продовжує системно забезпечувати воїнів Збройних Сил України необхідною технікою, зокрема автівками та дронами. Останнім придбанням для військових стали нові пікапи з повним приводом. Ці автівки оснащені зниженими передачами, що значно полегшує пересування по складному бездоріжжю та нерівному місцевому рельєфу.

Особливою перевагою цих пікапів є їхня вантажопідйомність, яка сягає 900 кг.

«Ми щиро вдячні всім небайдужим громадянам, міському голові. Саме такими зусиллями ми наближаємо Перемогу над нашим споконвічним ворогом. Ми отримуємо дуже добру техніку, яка виконує свої безпосередні бойові завдання», — переконана військова Олена.

Крім цього, військовим передали більше двох десятків дронів з тепловізорами. Максим, один із військових, акцентує на тому, що підрозділи на передових лініях зіткнення мають величезну потребу у таких дронах. Це зумовлено тим, що детальне бачення ворожих переміщень за допомогою тепловізорів дозволяє ефективніше та швидше локалізувати та нейтралізувати російських окупантів.

 «Треба бути завжди зосередженим і готовим. Я вважаю, що ці дрони внесуть свій безпосередній вклад та допоможуть наблизити Перемогу», — каже воїн.

До нинішньої партії устаткування також увійшли ноутбуки та інша компʼютерна техніка, яку замовляли армійці.

«Сьогодні, коли в суспільстві дуже жваво точиться дискусія — «дрони чи стадіони», наша територіальна громада, славетне місто Дніпро, продовжує допомагати Збройним Силам України. Це вже стала така собі рутина. Кожного тижня ми відправляємо на потреби наших оборонців вантажівки, пікапи, дрони. Продовжуємо працювати», — сказав мер Борис Філатов.

Він також додав, що Дніпро збалансовано розподіляє пріоритети, та разом із забезпеченням армійців продовжує опікуватися і міським господарством.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: