Skip to content

На Дніпропетровщині пропонують орендувати частину будівлі гуртожитка

На Дніпропетровщині пропонують орендувати частину будівлі гуртожитка

Регіональне відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях виставило на електронні торги з оренди частину будівлі гуртожитка у Нікополі. Аукціон відбудеться в державній електронній системі Прозорро.Продажі 25 липня.

Частина будівлі гуртожитка, яку можна орендувати у Нікополі, перебуває на балансі ДП «Керуюча компанія зі створення Президентського університету» і знаходиться на проспекті Трубників,16. Приміщення має площу майже 17 квадратних метрів. Об’єкт підключений до електромережі та каналізації, стан потребує ремонту. Цільове призначення обмежень не передбачає. Стартова ціна – 22 гривні. Щоби позмагатися за право орендувати приміщення, необхідно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі та подати заявку на участь через особистий кабінет. Пропозиції приймаються до 24 липня.

На Дніпропетровщині пропонують орендувати частину будівлі гуртожитка

Регіональним відділенням Фонду держмайна по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях з початку 2023 року проведено 47 переможних орендних аукціонів і залучено в державний бюджет  29,6 млн грн.

Е-аукціони дають можливість підприємцям долучатися з будь-якого міста, забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак – ринкову ціну за актив. Система дозволяє брати участь як фізичним, так і юридичним особам.

На Дніпропетровщині пропонують орендувати частину будівлі гуртожитка

Знайти об’єкти в будь-якій області України під потрібні параметри можна в системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA) або уряду.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: