Site icon Наше Місто

Смак дитинства: готуємо ідеальний «Сметанник» за простим рецептом

Простіше ніж “Сметанник” не готується жоден кондитерський виріб. І тим не менш, смак у цього десерту дуже привабливий. Якщо ви не хочете робити торт з коржів, можна їх просто порізати і подати як невеликі бісквіти, повідомляє «Наше Місто».

Інгредієнти:

Приготування:

Збиваємо яйця із цукром до розчинення.

Додаємо сметану, соду, ванілін і борошно і добре розмішуємо, щоб вийшло однорідне тісто без грудочок.

Змащуємо форму олією і виливаємо в неї тісто.

Відправляємо в духовку випікатися за температури 200 градусів. Готовність перевіряємо зубочисткою.

Для крему збиваємо сметану із цукром.

Готовий сметанник розрізаємо на коржі та промазуємо кремом.

Верх прикрашаємо крихтою з печива, тертим шоколадом, фруктами – як підкаже ваша фантазія. Через декілька годин торт просочиться і можна подавати до столу.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version