Skip to content

Зоопарк, ліс і обшук на вході: де під Дніпром знаходиться аквапарк для непитущих вегетаріанців (Фото)

Аквапарк Золотий пляж, ціни, умови - Наше Місто

У Дніпропетровській області, крім обласного центру, де працюють два аквапарки, є ще один – на території готелю «Золотий пляж» в с. Орловщина Новомосковського району. Відгуки про цей заклад у сомережах та Google дуже суперечливі. Багатьом це місце подобається місцезнаходженням посеред лісу, гарними краєвидами, невеликою кількістю відвідувачів, наявністю зоокуточка та комфортним готелем. Інші критикують відпочинковий комплекс за поганий сервіс, російську мову, обшуки на вході та несмачне виключно вегетаріанське меню. Проте на кожен товар є свій покупець, тому «Наше місто» пропонує вам ознайомитися з цим місцем відпочинку детальніше.

Аквапарк Золотий пляж, ціни, умови - Наше Місто

Місцезнаходження

Дніпропетровська область, с. Орловщина,

Парк-готель «Золотий пляж», вул. Дачна 103

+38(050)041-54-48

+38(096)404-83-11

Аквапарк Золотий пляж, ціни, умови - Наше Місто

Що є на території

  • Готель
  • Аквапарк
  • WiBit – комплекс надувних гірок на воді
  • Вегетаріанський ресторан
  • Конференц-зал
  • Зоопарк
  • Римська та фінська лазні
  • Активний відпочинок
Аквапарк Золотий пляж, ціни, умови - Наше Місто

Вартість

Проживання в готелі – від 2500 до 5500 в залежності від категорії номері. У цю вартість входить сніданок.

Аквапарк Золотий пляж, ціни, умови - Наше Місто

Денне відвідування, в яке входить користування басейном, обладнаного пляжу, відвідування зоопарку, безкоштовні розваги, такі, як футбол, волейбол і т.ін.: для дорослих – 400 грн, для дітей від 6-ти до 14-ти років – 200 грн.

Аквапарк Золотий пляж, ціни, умови - Наше Місто
  • Аквапарк, за відвідування якого треба платити окремо
Аквапарк Золотий пляж, ціни, умови - Наше Місто
  • Мотузковий парк – 130-170-190 грн/ рівень
  • WiBit 200 – 400 грн.
  • Катамаран 300 грн/ час
  • Байдарки – 200-250 грн/ час

Правила

  • відвідування території з будь-яким видом зброї
  • розпивання спиртних напоїв
  • куріння (крім спеціально відведених місць);
  • привозити домашніх вихованців.
  • заборонено денне відвідування зі своєю їжею, водою та напоями.

Саме такі суворі правила і є причиною того, що багато хто приїжджає на відпочинок у «Золотий пляж» лише раз. У Google за 2023 рік ми знайшли ось такі відгуки.

«Сама база дуже гарна, повна тваринок та посеред ліса. Ще роки 2 назад їздили постійно. Але зараз вже відвідуємо інші все частіше. На в’їзді стоїть дуже неклієнтоорієтована особа та оглядає ваші сумки. Так-так, вам не почулось – ваші трусики та інше. Чому? А раптом ви з собою взяли воду! Це що – аеропорт чи міжнародний об‘єкт?», – пише Аліна.

«Приготуйтеся до принизливого обшуку сумок та інших речей, бо навіть закриту півлітрову пляшку води принести з собою не можна. Не можна їжу і алкоголь – це ок, зрозуміло. Але ж вода? Не хочу експериментувати з їхньою безкоштовною «радніковой» водою», – розповів Руслан.

«Ресторан – це треш. За 20 хвилин до нас ніхто не підійшов, трьох офіціантів я просив прийняти  замовлення, просили почекати або сказали, що зараз підійдуть. На запитання «в кого можна зробити замовлення?», відповіли «у офіціанта». Да ладна?? Та не може бути!!! А де ж ці офіціанти які приймуть замовлення?  Розвернулися та пішли звідти. Може це місце «для своїх» чи хто його знає», – розповів Богдан Панов.

Слід відмітити, що на сайті «Золотого пляжу» ситуація з відгуками клієнтів протилежна.

Анна: «Чудовий відпочинок! Гарна територія, чарівна природа, шикарні номери, аквапарк – то взагалі без коментарів. Величезна кількість птахів, тварин. Відпочинок на 1000 балів!».

Ольга: «В липні відмітили день народження доньки. Вирішили, що в такий час мало як можна відпочити. Тому недалеко від міста, але в затишній лісній місцевості. Із плюсів все: сама місцевість, природа, гарно доглянута територія бази, весь персонал, номера, басейн, пляж, птахи і тваринки, свіже повітря. Дітям дещо не сподобався вегетаріанський ресторан, мабуть, лише тому, що він вегетаріанський, але щось смачненьке для себе вибрати все одно можна. З мінусів: хіба що ціни, але зараз з ними нелегко скрізь і в усіх сферах, бо війна. Якщо буде шанс ще раз організувати відпочинок, то, мабуть, залюбки знову зупинюсь на цій базі. Дякую всім, хто там працює!».

І ще майже три десятки схожих відгуків.

Що ж, як ми вже згадували, на кожен товар є свій покупець.

Гарного відпочинку!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: