Skip to content

Віддав життя за наше майбутнє: на війні загинув 31-річний захисник з Дніпропетровщини

Війна приносить із собою чимало горя і сліз. Кращі сини і доньки України віддають життя за свободу і незалежність нашої держави, мир і спокій у ній. Слобожанська громада в скорботі – загинув житель села Балівка, Ларченко Віталій Юрійович. Про це повідомляється на сторінці Балівського старостинського округу, пише «Наше Місто».

Віталій Юрійович був патріотом своєї країни, він боровся за мирне небо над Україною і віддав життя за наше майбутнє. Йому був лише 31 рік.

«Глибоко співчуваємо рідним Віталія, нехай Господь Бог допомагає вам перенести цей важкий біль втрати близької людини», – йдеться у повідомленні Балівського старостинського округу.

18 липня біля меморіалу «Скорботна мати» рідні, близькі, друзі, бойові побратими та односельці з простилися Героєм. Поховали воїна на кладовищі в селі Партизанське.

Сумуємо за втратою найкращих синів України. Пам’ять про них буде вічно в наших серцях. Герої не вмирають, вони йдуть на небо, щоб звідти захищати нас. Вічна Пам‘ять і вічна Слава всім полеглим за Україну!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: