Влітку, коли на вулиці спека і не хочеться возитися з тістом, лаваш із вишнею стане рятівником у приготуванні солодкого десерту. Ніхто і не здогадається з чого ваш штрудель з вишнею, якщо ви самі не скажете. Рецептом ділиться «Наше Місто» з посиланням на сайт «На пенсії».
Інгредієнти:
- вишня – 300 г,
- цукор – 2 столові ложки,
- лаваш тонкий – 1 шт.,
- яйце – 1 шт.,
- крохмаль – 1 чайна ложка з гіркою,
- молоко – 1 столова ложка,
- цукрова пудра – 1 столова ложка,
- ванільний цукор – за смаком.
Приготування:
Вишню очистити від кісточок і засипати цукром, щоб пустила сік.
Збити яйце з ванільним цукром та молоком.
Злити зайвий сік із вишні, додати крохмаль і перемішати.
Змастити лаваш яєчною сумішшю, викласти вишню і скрутити штрудель.
Зверху штрудель також змастити цією сумішшю.
Випікати 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Готовий штрудель присипати цукровою пудрою.