Site icon Наше Місто

У Києві вибухнув скандал навколо тендеру: під час війни хочуть закатати в асфальт 1,3 мільярди

Під час війни у Києві вибухнув  черговий скандал навколо тендерної процедури. Так у столиці планують реконструювати дорожню розв’язку за 1,3 млрд. грн. Про це йдеться на сайті Prozorro, пише «Наше Місто» з посиланням на ТСН.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті державних закупівель, планується реконструкція розв’язки на перетині вулиць Полярної та Богатирської в Оболонському районі столиці. Замовник робіт – КП «Київавтодор». Сума тендеру – 1 314 995 000 грн.

Щоб покращити транспортну ситуацію на півночі Києва, в рамках реконструкції буде збудовано новий шляхопровід. На розв’язці також облаштують велодоріжки загальною довжиною близько 2,8 км.

Відзначимо, що тендер не залишився без уваги громадських активістів. У Facebook свою думку висловила головна редакторка видання Cultureversus та координаторка Енциклопедії громадського активіста Юлія Нікітіна.

«Ідея реконструювати переходи та розв’язки за шалені гроші, коли всі ці гроші потрібні на фронті – це не просто абсурд, це злочин. Кожний притомний киянин зараз очікує, що найбагатше місто в країні буде допомагати фронту, а не чепуритися і пилити гроші на розв’язках. Мені за моє місто соромно», – написала Нікітіна на своїй Facebook-сторінці.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version