Site icon Наше Місто

На Дніпропетровщині пропонують орендувати комунальні нежитлові приміщення в селищі Софіївка

Виконавчий комітет Софіївської селищної ради виставив на електронні торги з оренди нежитлові приміщення в смт. Софіївка. Електронні торги відбудуться в державній електронній системі Прозорро.Продажі 21 липня.

Нежитлові приміщення в смт Софіївка, які доступні для оренди, мають загальну площу майже 127 квадратних метрів і розташовані у підвалі будівлі на вул. Карпенка, 20. Цільове призначення обмежень не передбачає. Стартова ціна – 1,4 тис. гривень. Щоби позмагатися за право орендувати приміщення, необхідно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі та подати заявку на участь через особистий кабінет. Пропозиції приймаються до 20:00 16 липня.

Від початку повномасштабного вторгнення органи місцевого самоврядування Дніпропетровської області провели 578 онлайн-аукціонів з оренди комунального майна. Ці електронні торги принесли громадам понад 3 мільйони гривень. Нині в регіоні оголошено майже чотири десятки торгів з оренди комунального майна, які можуть принести додаткові кошти до місцевих бюджетів та допомогти бізнесу розвивати власну справу.

Е-аукціони дають можливість підприємцям долучатися з будь-якого міста, забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак – ринкову ціну за актив. Система дозволяє брати участь як фізичним, так і юридичним особам. 

Знайти об’єкти в будь-якій області України під потрібні параметри можна в системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA) або уряду.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version