Skip to content

Майстер-клас від Дмитра Никифоренка: як кондитер з Дніпра створює унікальні торти

Кондитер з Дніпра Дмитро Никифоренко створює справжні кулінарні шедеври. Його торти відомі на всю Україну. Секрети приготування унікальних десертів майстер відкрив журналістам «Дніпровської панорами», пише «Наше Місто».

Кожна людина сама себе вибирає. Це стосується хобі, професійної діяльності, особистого життя. Коли ж особисте захоплення співпадає з професією та приносить пристойний дохід, це означає, що життя склалося якнайкращим чином. Так сталося у випадку кондитера Дмитра Никифоренка. Журналісти завітали в гості до майстра своєї справи і долучилися до приготування торту.

Дмитро запрошує нас на кухню. Він заздалегідь підготував основу для майбутнього кулінарного шедевру.

«Це шоколадний торт, коржі шоколадні, крем творожний з вишнею», – пояснив кондитер Дмитро Никифоренко.

Після вирівнювання торта, його відправляють до морозильної камери, а у нас є час на спілкування. Як з’ясувалось, професійним кондитером Дмитро працює вже понад 10 років.

«На це мене наштовхнуло народження сина. Грошей не вистачало, робота була і в нічні зміни, на будівництві. На день народження сина вирішили зробити торт, виклали фото в інтернет. Таким чином люди дізналися. Потім почали виставляти нові роботи – машини, іграшки. З цього все і почалось», – каже Дмитро Никифоренко.

Повертаємось на кухню. Один з останніх штрихів – нанесення логотипу «Дніпровської панорами». Після Дмитро починає прикрашати торт.

Він пропонує спробувати себе у кондитерській справі і журналістів. Ми помітно хвилюємось і не дарма – перший млинець виходить не надто вдало.

Подякувавши Дмитру за кулінарний шедевр ми забираємо торт до редакції щоб поласувати ним разом із колегами.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: