Skip to content

Ледачий штрудель з вишнею: рецепт, з яким впорається кожна господиня

Бувають моменти коли дуже хочеться порадувати себе і сім’ю смачною випічкою, але немає часу на замішування тіста. В такому випадку може виручити ледачий штрудель з вишневою начинкою, який готується з лаваша всього за 20 хвилин. Рецептом ділиться сайт «Наше Місто».

Інгредієнти:

  • вишня – 300 г,
  • цукор – 2 столові ложки,
  • лаваш тонкий – 1 шт,
  • яйце – 1 шт,
  • крохмаль – 1 чайна ложка з гіркою,
  • молоко – 1 столова ложка,
  • цукрова пудра – 1 столова ложка,
  • ванільний цукор – за смаком.

Приготування:

Вишню очистити від кісточок і засипати цукром, щоб пустила сік.

Збити яйце з ванільним цукром та молоком.

Злити зайвий сік із вишні, додати крохмаль і перемішати.

Змастити лаваш яєчною сумішшю, викласти вишню і скрутити штрудель.

Зверху штрудель також змастити цією сумішшю.

Випікати 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Готовий штрудель присипати цукровою пудрою.

Новини Дніпра: рецепт штруделя з вишнею - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: