Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 15 липня: пожежа біля заправки та чотирилапа заручниця

Пожежа біля заправки, чотирилапа заручниця та напад у квартирі: про ці та інші події Дніпра за суботу, 15 липня, дивіться у відеодайджесті Днепр оперативный, пише  «Наше Місто».

Швидкий вогонь

У селі Криничувате Нікопольського району спалахнув будинок. На момент прибуття вогнеборців – вогонь встиг повністю охопити дах житлового будинку. Горіння вже відбувалося всередині. Вогнем знищено дах будинку та майно всередині на загальній площі 100 квадратів. Загиблих та травмованих немає. До гасіння пожежі залучено 7 чоловік особового складу.

Напад у квартирі

У Дніпрі чоловік напав на свого знайомого. Під час конфлікту нападник завдав потерпілому удар у груди кухонним ножем. Чоловіка госпіталізували до міської лікарні. Злочин стався в одному з будинків Дніпра. Поліцейські затримали 46-річного нападника. Правоохоронці повідомили затриманому про підозру. За скоєний злочин чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі. Наразі триває слідство.

Пожежа біля заправки

На вулиці Черкасова у Кривому Розі біля автозаправної станції сталося займання авто. На місці рятувальники встановили – займання виникло у моторному відсіку автомобіля «Chevrolet Aveo». До прибуття пожежно-рятувального підрозділу водій та перехожі відкотили палаючу автівку подалі від АЗС. Загиблих та травмованих немає. Вогнем знищено електропроводку та пошкоджено моторний відсік легковика.

Чотирилапа заручниця

На території підприємства у Дніпрі до забетонованого котловану впав собака. На місці рятувальники з драбиною спустилися на дно котловану та підняли чотирилапу на поверхню.  Тварина не постраждала та відбулася легким шоком. До порятунку собаки залучено 6 чоловік особового складу.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: