Site icon Наше Місто

За вуха не відтягнеш: рецепт дивовижних вергунів на кефірі

Новини Дніпра: Рецепт вергунів на кефірі

Українські вергуни (хрустики) на кефірі — це дивовижна страва, яка буде до смаку кожному. Тісто для них робити настільки просто, що не потрібно відкладати їх приготування на вихідний. Сайт “Наше місто” пропонує вам рецепт смаколиків, від яких ви не зможете відірватись.

Інгредієнти

Приготування:

  1. Замісити м’яке тісто (але щоб не прилипало до рук), накрити і залишити на 20 хвилин.
  2. Потім посипати стіл борошном, розкочувати прямокутний пласт не тонше ніж 1 сантиметр (якщо хочете тонкі хрустики, то розкатати тонше).
  3. Нарізати пласти на невеликі прямокутники, усередині прорізати отвір і через отвір вивернути один кінець вергуна.
  4. Смажити з 2-х сторін у розігрітій олії. Олії повинно бути достатньо, при необхідності масло можна потроху підливати.
  5. В кінці, за бажанням, посипати цукровою пудрою.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version