Site icon Наше Місто

Такого в Україні ще не було: у Дніпрі на березі озера планують збудувати новий житловий масив (Фото)

У Дніпрі планують збудувати новий житломасив► Наше Місто

ТОВ «Ріверсайд» планує побудувати на лівому березі Дніпра, в районі житлового масиву Ломовський, новий житловий квартал, в якому буде 67 будинків для 201 мешканця. Інвестором будівництва викуплено територію загальною площею 1,3 гектара. Зараз це болотиста місцевість у депресивному стані з виходом до озера, яке раніше називалося Московським. Реалізацією свого проекту компанія сподівається надати нового імпульсу розвитку цієї території, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на город.дп.юа.

Це буде сучасний європейський квартал щільної індивідуальної забудови. У кожному будинку передбачений свій гараж, а поряд – маленьку присадибну ділянку, що дозволяє висадити квіти та зробити барбекю. У центрі кварталу заплановано велику територію громадського простору. Тут буде сквер чи басейн.

По периметру, вздовж кромки озера, проляже упорядкована набережна, спорудження якої інвестори беруть на себе. На ній планують зону променаду з елементами благоустрою, озеленення, причали для каяків та човнів, дитячі майданчики та інше.

Експерти, які були присутні на засіданні містобудівної ради, зійшлися в думках, що такого проекту немає більше ніде на території України. До нього є ряд зауважень, але якщо такий проект хоче реалізувати замовник, все в його руках.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version