Site icon Наше Місто

Навчальний рік 2023-2024 в Україні: що таке змішана форма навчання

Новини Дніпра: Що таке змішана форма навчання

Згідно з проектом рішення сесії Дніпровської міської ради «Про організацію освітнього процесу в закладах освіти, підпорядкованих департаменту гуманітарної політики  Дніпровської міської ради» від 10 липня 2023 року, школярі Дніпра у новому навчальному році все-таки будуть вчитися в шкільних стінах, а не онлайн, як було за часів карантину та з самого початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Вже незабаром депутати міської ради мають проголосувати за відповідний проект, щоб «Організувати освітній процес у закладах загальної середньої, спеціалізованої мистецької освіти (далі – заклади освіти), підпорядкованих департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, з 01.09.2023 за змішаною (очною та дистанційною) формою навчання». Що таке змішана форма навчання, розкажуть журналісти сайту «Наше місто».

Що таке дистанційна форма навчання і діти, і батьки в Україні знають вже давно. Так само як і про формат очного навчання. 

Змішана ж форма поєднує в собі обидві вищезазначені. В різних школах це може бути реалізовано по-різному.

До прикладу:

Нагадаємо, найпростіші укриття, без яких відкриття навчальних закладів неможливе, є в 116-ти із 154-х шкіл Дніпра. Діти з тих шкіл, де немає укриттів, будуть навчатися в тих, де вони є.Про план розміщення здобувачів освіти для навчання в закладах освіти, підпорядкованих департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, читайте в матеріалі Стало відомо, які школи в Дніпрі будуть навчатися разом у новому навчальному році.

Категорія: Новини Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version