Skip to content

Дніпро – лідер: як у нашому місті працевлаштовують вимушених переселенців

Новини Дніпра: Як працевлаштовують переселенців у Дніпрі

Дніпро — лідер у працевлаштуванні вимушених переселенців. Черговий по місту, директор КП «Дніпроводоканал» Юрій Гамазинський перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо всебічної допомоги ВПО, передає “Наше місто”.

Дмитро 8 років працював слюсарем у рідному Маріуполі. Але після 24 лютого життя чоловіка розділилося на «до» та «після». Під обстрілами він вивозив родину до Дніпра, де вони почали все з початку. Чоловік влаштувався до КП «Дніпроводоканал»

«Я просто прийшов на водоканал, запитав, чи є тут вакансії і мене взяли. Я швидко опанував тут роботу, бо мав досвід за плечима у Маріуполі. Колектив дуже дружній, усі хлопці позитивні, допомагають та підтримують», — каже слюсар КП «Дніпроводоканал» ДМР Дмитро Зуєв.

Найбільше вимушених переселенців працевлаштували на посади електрогазозварників та слюсарів аварійно-відновлювальних робіт. Також працюють інженерами в договірному відділі управління водозбуту, енергетиками та трактористами. Та вакансії ще є. Потрібні ремонтники для усунення аварійних пошкоджень та машиністи екскаваторів.

«Навіть якщо ви не дуже розумієтесь у цих спеціальностях, то ми все одно зможемо вам допомогти, навчити та працевлаштувати до нас на підприємство», — додав Юрій Гамазинський.

З питань працевлаштування до КП «Дніпроводоканал» можна звернутись за телефоном: 056 719-93-75.

Довідково

З початку повномасштабного вторгнення рф до України наше місто допомогло знайти роботу 4,5 тис. ВПО. З них 698 працевлаштували до структур Дніпровської міської ради. КП «Дніпроводоканал» у складі департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР увійшло до п‘ятірки найкращих з працевлаштування ВПО. Вони з початку року взяли на роботу 32 переселенці.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: