Skip to content

Без мами залишився 2-річний син: у Норвегії вбили 30-річну біженку з Дніпропетровської області

У Норвегії в готелі для українських біженців вбили дівчину з Дніпропетровщини. Поліція підозрює її чоловіка і батька дитини. Про це повідомляє Уніан, пише «Наше Місто».

Новини Дніпра: в Норвегії вбили українку - Наше Місто

Українка приїхала до міста Берген зі своїм 2-річним сином на початку року. Вони родом з міста Тернівка в Дніпропетровській області. Як розповіла подруга загиблої, у Катерини практично не було родичів, оскільки всі померли, а залишилася тільки сестра.

«До від’їзду до Норвегії жінка працювала у Києві на керівній посаді в IT-компанії. У неї був чоловік-азербайджанець на ім’я Михайло. У пари в 2020 народився син. Згодом між ними з’явилися розбіжності, і з України жінка поїхала тільки з сином», – написала подруга загиблої.

Ймовірно, що Михайло дістався до Норвегії і знайшов дружину і сина. Подруга загиблої жінки згадує, що незадовго до смерті та ще викладала фото в соцмережі, а 7 липня її не стало. 

Дівчину з численними травмами  знайшли працівники готелю, вони викликали поліцію та швидку, але лікарі врятувати її не змогли – вона померла в реанімації.

У вбивстві підозрюють її чоловіка – 30-річного Михайла. Його арештували в той же день біля готелю. Він мав дозвіл на тимчасове перебування в Норвегії до 2024 року. Зараз чоловік знаходиться в слідчому ізоляторі.

Сестра загиблої намагається транспортувати її тіло в Україну для поховання. Також вона зайнялася оформленням необхідних документів для опіки над дитиною.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: