Skip to content

Перевірка укриттів у Дніпрі: що показала інспекція станції метро «Покровська» (Фото)

Станція метро Покровська як укриття - Наше Місто

Сьогодні черговий по місту, заступник директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Олександр Лещенко перевірив виконання доручення мера Бориса Філатова щодо облаштування укриттів. Він побував на станція метро «Покровська». Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення станції метрополітену у Дніпрі виконують функцію укриття для населення під час повітряних тривог. Станція «Покровська» може вмістити до 1000 людей, повідомляє сайт «Наше місто».

Під час повітряної тривоги вхід до станцій – безкоштовний. Також метрополітен надає можливість громадянам скористуватись санітарними вузлами та очищеною водою. 

Станція метро Покровська як укриття - Наше Місто

На станції «Покровська» є медична аптечка для надзвичайних ситуацій, яка видається медичному персоналу для надання допомоги постраждалим громадянам, що укриваються.  

Станція метро Покровська як укриття - Наше Місто

  Усі станції забезпечені мобільним зв’язком, інтернетом. У разі відключення електроенергії освітлення та вентиляція працюватимуть завдяки акумуляторним батареями та генераторам.

Станція метро Покровська як укриття - Наше Місто

  У нічний час, навіть за відсутності повітряної тривоги, люди безперешкодно можуть спускатися на станції та користуватися ними як укриттям.

Дніпровський метрополітен – єдиний в Україні, де для комфортного розміщення населення вночі залишають відчинені вагони на станціях (на «Вокзальній» та «Покровській»).

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: