Skip to content

Хіт літа: хрусткі палички з кабачка в сирній паніровці

Літо – сезон овочів, ягід та фруктів. У цей час на прилавках магазинів великий вибір молодих кабачків. Коштують вони копійки, а користь від цього овоча для організму беззаперечна. Як з них приготувати незвичайну і смачну страву, читайте в матеріалі «Наше Місто».

Нам знадобиться:

  • Кабачки;
  • Твердий сир;
  • Панірувальні сухарі;
  • Яйце;
  • Спеції – на власний смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно добре помити кабачки та відрізати їм хвостики. Далі слід нарізати цукіні брусочками. Взагалі ви можете нарізати овоч так, як вам більше подобається, втім у такому вигляді вони нагадуватимуть апетитні сирні палички. Далі потрібно підготувати панірування для страви.

Для цього потрібно натерти твердий сир на великій тертці та змішати його з панірувальними сухарями. До отриманої суміші слід додати улюблені спеції та сіль, а потім – добре все перемішати. Наступним кроком потрібно збити яйце в окремій мисці та ввімкнути духовку розігріватись до 180 градусів. Спершу обваляйте кабачки в борошні, а потім в яйці та паніруванні з сиром.

Далі викладіть брусочки на деко для випікання та відправте у духовку на 20-25 хвилин. Випікайте кабачки при температурі 180 градусів і постійно стежте за ними.

Подавайте кабачки до столу ще гарячими, адже після того, як вони охолонуть, сир знову візьметься скоринкою. Смачного!

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: