Site icon Наше Місто

Стало відомо, які школи в Дніпрі будуть навчатися разом у новому навчальному році

Які школи в Дніпрі будуть навчатися разом - Наше Місто

Як ми раніше писали, на одній з найближчих сесій депутати міськради Дніпра повинні проголосувати за повернення учнів у школи. Проте найпростіші укриття, без яких відкриття навчальних закладів неможливе, є в 116-ти школах із 154-х. Тому у цьому ж проекті рішення сесії йдеться про сумісну організацію учбового процесу. Тобто діти з тих шкіл, де немає укриттів, будуть навчатися в тих, де вони є, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на сайт міськради.

«Перед початком навчального року батькам доведеться зробити вибір – яка саме форма навчання буде кращою для їхніх дітей, — акцентує увагу Ксенія Сушко. — Це буде приблизно 20 серпня. Після цього буде сформовано класи, розклад, розподілене навантаження на вчителів. Також розглядається варіант занять у декілька змін, але це буде змішана форма. Не буде такого, що діти з першого до шостого уроку будуть у школі. Це пов’язано з безпековою ситуацією. Учні початкових класів будуть вчитись у першій половині дня, а середніх та старших – у другій», – розповіла заступниця міського голови, директорка департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Ксенія Сушко.

Публікуємо ПЛАН розміщення здобувачів освіти для навчання в закладах освіти, підпорядкованих департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Освіта

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version