Skip to content

Сплачуєш вчасно – отримуєш бонуси: Ясно в Дніпрі зробили важливу заяву щодо оплати за світло

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Як сплатити за світло

В Україні постачальник послуг для побутових клієнтів YASNO запровадив нову програму лояльності. Завдяки ній, клієнти, які своєчасно оплачують щомісячні рахунки за електрику, отримують приємні бонуси, що називаються YASNOЛОВ. Ці бонуси можна накопичувати та обмінювати на знижки на товари та послуги, які надаються YASNO та його партнерами в рамках цієї програми. Таким чином, клієнти отримують можливість отримати додаткові переваги за свою відповідальність у розрахунках за світло. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на прес-службу компанії. 

Після старту програми, всі власники особистих рахунків автоматично стають її учасниками. Щоб отримувати бонуси, достатньо своєчасно сплачувати рахунки за електроенергію щомісяця, й вони будуть автоматично накопичуватися. Однак, для використання бонусів необхідно один раз активувати програму.

Зробити це необхідно за посиланням.

Як будуть нараховуватись бонуси для побутових клієнтів

10% від сплаченої суми рахунку за спожиту електроенергію повертатимуться щомісяця у бонусах, за умови вчасної та повної оплати (оплата рахунку має бути здійснена в сумі не менше ніж 100% від нарахованої та до 20 числа).

На що можна витратити бонуси на старті Програми лояльності YASNO:

  • сплачувати балами до 10% від вартості енергоефективних товарів, представлених в інтернет-магазині Yasno-shop, наприклад, Розумний WATT.
  • щомісяця сплачувати балами до 40% від вартості тарифних планів цифрового ТВ від національного онлайн-кінотеатру, що надає доступ до телебачення, українських фільмів, рейтингових світових кінохітів, мультфільмів і серіалів Sweet.tv

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: