Skip to content

Штормитиме два дні: на Землю насувається магнітна буря

В середині літа метеочутливим та метеозалежним людям слід очікувати дводенного спалаху геомагнітної активності. Такі прогнози учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, повідомляє  «Наше Місто».

Сильна магнітна буря очікується в середу і четвер 12 і 13 липня. Потужність бурі 12 числа досягне значення 5 балів, а 13 липня – 4 бали.

Потім лише через два дні очікується наступна магнітна буря, яка триватиме з 16 по 19 липня. Її потужність буде слабкою. Остання буря в липні прогнозується 29 числа.

Отже, коли б не стався цей спалах со­нячної активності, будьте до нього гото­ві: збільшіть кількість рідини, яку спожи­ваєте, — чистої води або трав’яного чаю, а алкоголь, як і жирну їжу, виключіть з ра­ціону. Висипайтесь, уникайте стресу, на випадок загострення хронічних захворю­вань тримайте під рукою домашню ап­течку. Одне слово, будьте обережні та дбайливо ставтеся до свого організму, дотримуйтесь здорового способу, аби примхи цієї погоди не завдали вам шкоди.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: