Skip to content

Будемо проводити роботу: Геннадій Корбан про недопуск людей до укриттів в банках та пошті

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Геннадій Корбан про укриття

Мешканці Дніпра жаліються на відділення банків та Укрпошти у випадках, коли при оголошенні повітряної тривоги їх виганяють з приміщень. Такі випадки не поодинокі та помічені вже давно. Ситуацію прокоментував голова Громадської ради Дніпра Геннадій Корбан, пише “Наше місто” з посиланням на ДніпроТВ.

За словами Геннадія Корбана, з представниками установ буде проведена бесіда.

“Не знаю, чи можна щось із цим зробити. Розмовлятимемо з ними, чому вони людей виганяють на вулиці в момент тривоги. Можливо, у цих будинках немає укриттів, і якщо в цих будинках немає укриттів чи бомбосховищ, можливо, вони правильно роблять, тому що у разі потрапляння до будівлі буде багато жертв.

Але кожен випадок індивідуальний, треба дивитися. Я впевнений, що у Приватбанку є укриття, можливо, не в кожному відділенні, але в банках завжди є якісь укриття, є товсті стіни, за якими можна сховатися.

Щодо Укрпошти – це державна компанія, зрозуміло, що на них вплинути буде складно, бо їхнє керівництво перебуває у Києві, у них там своя якась політика. Тому проводитимемо профілактичну роботу. І з приватними підприємствами, з приватними забудовниками, і з відомствами, щоб не було таких випадків”, – розповів Геннадій Корбан.

Категорія: Відео, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: