Site icon Наше Місто

Рецепт яблучного пирога “Три склянки”: смачна заміна шарлотці

Мабуть, не існує такого десерту, який готується легше, ніж звичайний яблучний пиріг. Він підійде на випадок, якщо до вас от-от мають завітати гості чи просто захотілось чогось солоденького. В такому випадку насипний пиріг стане паличкою-рятівницею, адже для нього зовсім не потрібно замішувати тісто. А свою назву “Три склянки” він отримав завдяки тому, що для його приготування потрібна склянка манки, склянка борошна та склянка цукру, пише «Наше місто».

Інгредієнти

Спосіб приготування

Просіюємо борошно. Додаємо цукор, манну крупу, ванілін та сіль. Ретельно перемішуємо й ділимо масу на 4 частини.

Вимиті й висушені яблука чистимо. Натираємо їх на тертушці. Додаємо корицю, перемішуємо.

Ділимо яблучне пюре на три частини. Яблука потемніють в процесі, це нормально. Яблучний сік не виливаємо.

Шарами у форму викладаємо борошняну та яблучну масу. Борошняні шари можна пролити яблучним соком.

Ставимо торт у розігріту до 180 градусів духовку. Орієнтовний час приготування — 1 година 20 хвилин. Коли торт підрум’яниться, діставайте з духовки й залишайте, допоки повністю не охолоне.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version