Site icon Наше Місто

Людина і друг з великої літери: пішов з життя відомий дніпровський коуч та укулелист

Новини Дніпра: Олександр Казарін помер

7 липня 2023 року раптово перестало битися серце Олександра Казаріна — талановитої людини з великої літери. Про трагічну звістку стало відомо від його дружини Сніжани Казаріної, передає “Наше місто”.

Кожен, хто хоч раз зустрічався з Олександром, згадують його теплими словами.

“Друзі йдуть, залишаючи тепло назавжди! Александр Казарин – з тобою завжди було легко та весело. Легкого тобі переходу, друже”, – написала Тетяна Чорноус.

“Я пишаюся тим, що був знайомий з тобою, та захоплююся твоїм умом та інтелігентністю, талантом, мудрістю, простотою, та відданістю тій справі, якою ти займався… Я та, мабуть, багато хто з нас, запам’ятаємо тебе саме таким: впевненим, харизматичним, спокійним, талановитим”, – написав Сергій Лянний.

“Дорогий наш Олександре, нам неймовірно тебе не вистачатиме. Кожному з нас ти подарував часточку своєї уваги та світла. Ми збережемо спогади про тебе назавжди у наших серцях. Щирі співчуття родині”, – написала Людмила Малієнко.

Прощання з Олександром Казаріним відбудеться 10 липня о 10:30, по вулиці Старокозацька, 10а.

“В зв’язку з тим, що у Дніпрі похорон не буде, прохання по бажанню принести просто живі квіти”, – попередила Сніжана Казаріна.

Вічна пім’ять! Щирі співчуття рідним та близьким!

Довідково

Олександр Казарін – фахівець з індивідуального консультування, бізнес-тренер, лектор. Закінчив ДНУ, має 4 вищі освіти. Також закінчив 2 аспірантури з органічної хімії та психології. Володіє есперанто, німецькою, англійською, італійською та українською мовами.

З 1999 р проводить тренінги особистої ефективності, командній роботі, бізнес – тренінги з управління часом, продажу, корпоративні тренінги, читає лекції і проводить семінари з практичної психології і ефективному способу життя.

У 2005 році Олександр Казарін удостоєний міжнародної нагороди «Нагорода тисячоліття» в номінації «За видатні заслуги перед людством» і внесений до міжнародного реєстру видатних особистостей сучасності Європейської Асамблеї ділових кіл (Оксфорд, Англія). У 2007 році нагороджений орденом “Лідер України”.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version