Skip to content

«Філадельфія», «Каліфорнія» та сети: скільки коштують суші в Дніпрі

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Суші Дніпро

Суші та роли – страва традиційної японської кухні, яка стала дуже популярною за межами країни висхідного сонця. У Дніпрі багато ресторанів додали до свого меню суші та роли, а деякі тільки на них і спеціалізуються. Журналісти сайту “Наше місто” проаналізували, скільки коштує популярна страва в закладах Дніпра та доставках.

Ми вирішили розглянути ціни на декілька позицій – роли “Каліфорнія”, “Філадельфія” та різні набори сетів. 

OSAMA SUSHI

Мережа OSAMA SUSHI працює не тільки в Дніпрі. Доставка є і в інших містах – Запоріжжі, Львові, Житомирі та інших.

Ціна на “Філадельфію” коливається від 169 до 245 гривень. На вартість впливає різновид начинки – класичний або копчений лосось, креветки, тунець.

“Каліфорнія” коштує від 123 до 187 гривень.

Також можливо замовити сет з різних ролів. Ціни стартують від 387 гривень. Найдорожчий – 927 грн. В нього входять “Зелений дракон”, “Золотий дракон”, “Вогняний дракон”, “Чорний дракон”, “Червоний дракон”.

KOTOSUSHI

Заклад заявляє, що доставка суші та ролів здійснюється протягом 39 хвилин. Ціни на “Філадельфію” та “Каліфорнію” стартують від 229 гривень.

Найдешевший сет – 399 гривень. Він для вегетаріанців. Найдорожчий – 1099 гривень. До складу входять: Філадельфія класик, Філадельфія з обпаленим лососем та вугром, Кото рол 2022, Маки з тигровими креветками.

OM NOM NOM

Цей сервіс пропонує як доставку, так і самовивіз. Ціна на “Філадельфію” – 209 гривень. З вугрем, ікрою чи тунцем будуть дорожчі. “Каліфорнію” з лососем можна придбати за 219 гривень.

Найдешевший сет з представлених коштує 399 гривень, найдорожчий – 1499 гривень.

ROCK & ROLL

Ця мережа доставок представлена на лівому і правому березі Дніпра. Ціни на “Філадельфію” стартують від 189 гривень. За цю вартість заклад пропонує роли з тунцем або ж тигровою креветкою. “Каліфорнією” можна поласувати мінімум за 165 гривень.

Найдешевший сет, який має назву “Всього потрохи”, можна замовити за 499 гривень. Найдорожчий з представлених варіантів –  ROCK & ROLL сет за 2399 гривень. За цю вартість ви отримуєте 2,5 кг ролів 12 різновидів.

Як бачимо, доставок цих смаколиків у Дніпрі вистачає. Проаналізувати всі неможливо, адже дуже часто на ринку з’являються нові гравці з акціями та спеціальними пропозиціями. Варто зазначити, що ми аналізували тільки ціни, а не смакові якості ролів, швидкість доставки та рівень сервісу. Впевнені, що у кожного дніпрянина є свої улюбленці та аутсайдери серед доставок.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: