Skip to content

Змітають зі столу за хвилину: рецепт курячих крилець в незвичному соусі

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Курячі крильця рецепт

Ніжні і пряні курячі крильця – шикарна закуска на святковий стіл і на кожен день. Рецептом смакоти діляться журналісти сайту “Наше місто”.

Інгредієнти:

  • курячі крильця – 500 г;
  • яблука кисло-солодкі – 2 шт.;
  • соєвий соус – 1 ст. л.;
  • майонез – 100 г;
  • гірчиця – 1 чайн.л.;
  • коріандр – 1 чайн.л.;
  • паприка – 1 стол.л.;
  • часник – 3 зубчника;
  • сік лимона – 3 стол.л.;
  • сіль, перець мелений за смаком.

Приготування

Крильця помити і видалити фаланги. Розрізати кожне крило на дві частини. Викласти в глибоку миску, додати майонез, гірчицю, соєвий соус, лимонний сік, подрібнений часник і всі сухі спеції. Залишити м’ясо маринуватися в холодильнику на кілька годин або на ніч.

Яблука помити, очистити від насіння і нарізати часточками. Форму для випікання змастити олією і викласти в неї крильця в маринаді. Зверху на м’ясо викласти скибочки яблук. Розігріти духовку до 180°. Випікайте курячі крильця з яблуками 40 хвилин.

Смачного!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: