Ніжні і пряні курячі крильця – шикарна закуска на святковий стіл і на кожен день. Рецептом смакоти діляться журналісти сайту “Наше місто”.
Інгредієнти:
- курячі крильця – 500 г;
- яблука кисло-солодкі – 2 шт.;
- соєвий соус – 1 ст. л.;
- майонез – 100 г;
- гірчиця – 1 чайн.л.;
- коріандр – 1 чайн.л.;
- паприка – 1 стол.л.;
- часник – 3 зубчника;
- сік лимона – 3 стол.л.;
- сіль, перець мелений за смаком.
Приготування
Крильця помити і видалити фаланги. Розрізати кожне крило на дві частини. Викласти в глибоку миску, додати майонез, гірчицю, соєвий соус, лимонний сік, подрібнений часник і всі сухі спеції. Залишити м’ясо маринуватися в холодильнику на кілька годин або на ніч.
Яблука помити, очистити від насіння і нарізати часточками. Форму для випікання змастити олією і викласти в неї крильця в маринаді. Зверху на м’ясо викласти скибочки яблук. Розігріти духовку до 180°. Випікайте курячі крильця з яблуками 40 хвилин.
Смачного!