Skip to content

Як позбутися запаху вогкості в рушниках: 3 дієвих лайфхаки від досвідчених господинь

Софія Танченко

Як позбутися запаху вогкості в рушниках

Рушник – річ, якою ми користуємось дуже часто. Витираємо руки після миття посуду чи обмокуємо тіло після прийняття душу. Напевно, у кожного так траплялося, що після прання рушник все одно виглядав бруднив і смердів вологістю. Так от щоб вирішити цю проблему і надати рушнику приємного аромату, є кілька дієвих методів, передає «Наше місто».

Що робити, якщо рушник пахне вогкістю

  • Лимонна кислота. Додайте 1 ч. л. при пранні або замочуванні. Застосуйте режим віджиму з високою швидкістю, щоб максимально видалити вологу. Сушити в місцях з хорошою вентиляцією.
  • Оцет. Додайте приблизно 1 ст. л. в пральну машину разом з рушниками. Після прання рівномірно розподіліть рушники по білизняний мотузці або штанзі в один шар. Особливо це стосується махрових рушників.
  • Відбілювач. Якщо білий рушник пахне вогкістю, спробуйте додати відбілюючий засіб під час прання. Він допоможе не тільки усунути запах, але і поверне рушникам яскравість. Половину необхідної дози кисневого відбілювача без хлору можна використовувати для кольорових речей. Але якщо мінімальна втрата кольору для вас не важлива.

Важливо пам’ятати

Аби ваші рушники не смерділи, треба частіше їх прати і сушити у добре провітрюваному місці.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: