Skip to content

Повернувся додому на щиті: в боях з окупантами загинув Герой з Дніпропетровщини

Війна приносить із собою чимало горя і біди. Кращі сини і доньки України віддають життя за свободу і незалежність нашої держави, мир і спокій у ній. Так сьогодні у Новомосковську простилися з загиблим захисником Андрієм Сологубом. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на пост Ігоря Гуртового у Фейсбук.

Андрій Григорович Сологуб 1978 р.н, загинув в бою з рашистськими загарбниками 30 червня 2023 року поблизу н.п. Верхньокам’янське, Бахмутського району, Донецькоі області.

«Андрій був справжнім патріотом України, мужнім воїном і вірним побратимом, а ще – чудовим сином, люблячим чоловіком, турботливим батьком і вірним другом, порядною людиною, здатною завжди прийти на допомогу. Герой до останнього подиху був вірним присязі та Українській державі. У воїна залишились батьки, дружина та донька», – йдеться в повідомленні.

Низько схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Захисника України.

Вічна йому Слава! Вічна пам’ять всім полеглим за Україну! Пам’ятаємо кожну хвилину, кому ми завдячуємо за своє життя і свободу!

Новини Дніпра: загинув Андрій Сологуб - Наше Місто

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: