Site icon Наше Місто

Готуються легко, з’їдаються швидко: рецепт ніжних кабачкових рулетів

Коли приходить сезон кабачків, то здається, що їх можна їсти скільки завгодно.Однак, іноді навіть улюблені страви набридають і тоді доводиться шукати щось нове. Тому ділимося ідеєю, як приготувати цей овоч смачно та незвичайно, пише «Наше Місто».

Інгредієнти: 

Інгредієнти для начинки:

Приготування:

Беремо молоді кабачки, відрізаємо хвостики, промиваємо в проточній воді та нарізаємо тонкими слайсами. Солимо і залишаємо у такому вигляді на 10 хвилин.

У мисці розбиваємо яйця та злегка збиваємо їх вінчиком чи виделкою для однорідності. В іншому посуді змішуємо борошно з копченою паприкою.

Кабачки спочатку обвалюємо в борошняній суміші, потім – в яєчній.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо кабачки з двох сторін. Потім викладаємо їх на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Зелень промиваємо у проточній воді, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники. Потім подрібнюємо ножем.

Твердий і плавлений сир тремо на тертці, часник очищаємо від лушпиння і пропускаємо через прес. З’єднуємо в мисці підготовлені для начинки інгредієнти, додаємо сметану, сіль та спеції за смаком.

Помідори промиваємо у проточній воді, за бажанням обдаємо окропом і знімаємо шкірку. Нарізаємо їх півкільцями.

Беремо обсмажений кабачок, змащуємо його сирною сумішшю і кладемо одну скибочку томату, загортаємо в рулетик. Робимо те саме з іншими.

Подаємо до столу апетитні кабачкові рулетики та насолоджуємося смаком.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version