Skip to content

 «Батьківщині» вдалося захистити частину підприємців, тепер наше завдання – скасувати вбивчі для бізнесу норми, – Юлія Тимошенко про 8401

«Батьківщина» єдина серед парламентських фракцій проголосувала проти скандального законопроєкту №8401, який повертає драконівські перевірки та штрафи для бізнесу. Напередодні ухвалення вказаного законопроєкту, виступаючи у сесійній залі парламенту, Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликала присутніх народних обранців не підтримувати цей документ, адже він фактично «нищить залишки середнього класу в Україні».

«Цей закон стосується не лише роботодавців, але і працюючих людей. Якщо внаслідок цього закону зникнуть роботодавці, у нас зникнуть і тисячі робочих місць. Успішність будь-якої країни, її стабільність і стресостійкість, – це відсоток середнього класу. Якщо цей законопроєкт №8401 буде ухвалено, це буде ліквідація руками парламенту залишків середнього класу», – застерегла лідерка «Батьківщини».

Утім, попри зусилля фракції та протести підприємців, депутати проголосували за скасування пільгової системи оподаткування, повернення перевірок і штрафів.

«Батьківщині» вдалося добитися збереження мораторію на перевірки більшості категорій бізнесу. І це єдина втішна новина за результатами розгляду скандального законопроєкту №8401. Ми продовжимо разом із бізнесом збір підписів за петицію до президента із вимогою накласти вето на вбивчий для сотень тисяч українців закон», – повідомила згодом Юлія Тимошенко на своїй Фейсбук-сторінці.

Вона також додала, що команда «Батьківщини» підготує зміни до ухваленого закону.

Фракція “Батьківщина” Юлії Тимошенко звернулась до президента з проханням не підписувати  нещодавно прийнятий закон №8401, який скасовує податкові пільги для малого і середнього бізнесу та вводить штрафні санкції за роботу без касових апаратів. 

Фракція  “Батьківщина”  була єдиною, яка проголосувала одностайно червоними кнопками проти цього закону . 

Але, попри негатив, “Батьківщині” все ж таки вдалося добитися  продовження  мораторію на перевірки бізнесу до кінця війни.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: