Site icon Наше Місто

Скандал з кінотеатром «Мост-Сіті» в Дніпрі: адміністраторку звинуватили в зневазі до переселенців

Представники благодійного фонду «Добро тут», який опікується в тому числі і переселенцями з різних регіонів України, звинуватили адміністраторку кінотеатру «Мост-Сіті» в зневазі до їхніх підопічних. Чому виник конфлікт, розповість сайт «Наше місто».

«В неділю, 2-го липня,  фонд «Добро ТУТ» запросив 260 людей з родин ВПО на сімейній мультфильм «Стихії». Всі вони – учасники фото конкурсу до Дня батька, який фонд «Добро ТУТ» проводив на своїй сторінці в Фейсбук.

Це не перший раз, коли фонд запрошує переселенців в «Мост-Кіно». Цього разу адміністрація зробила знижку на квитки 10 %, хоча в рекламі в Інстаграм у акція на квитки з 1.07. для переселенців 20 %.

Похід в кіно дуже популярний серед родин ВПО, тому фонд «Добро ТУТ» не вперше арендує цілий кінозал для своїх заходів.

Конфлікт стався в залі «Мост-Кіно» саме на видачі попкорну і води. Меценати фонду виділили гроші на 138 пляшок води і 135 стаканів попкорну для всіх дітей, які були присутні на заході.

Дівчина, яка була на касі, відмовлялась видавати попкорн і воду. Заявила, що «Керівництво фонду сказало видавати в 12.00», а саме в 12.00 був початок сеансу. І фізично ми не могли за одну хвилину видати 135 стаканів попкорну.

На зауваження, що чекають діти з Маріуполя, Харкова, Сєвєродонєцька, вона сказала, що їй все одно, звідки ці люди.

На прохання видати чек (а він потрібен для звітності) за куплений попкорн і воду, вона відмовилася, ображаючи координаторку проєктів фонду «Добро ТУТ» Людмилу Пашу. Вона теж переселенка з міста Маріуполь, просидівши 17 днів в підвалі, дивом потрапила до Дніпра.

На касі Людмила ще раз наголосила, що в залі присутні люди, які пережили жахи війни, переселенці з Маріуполя, Попасної, Запоріжжя, Бахмута.

На що адміністраторка «Мост-Кіно» відповіла «Мені похєр». 

В результаті був від руки складений незрозумілий документ, у якому зазначалося, що це накладна без зазначення субʼєкта господарської діяльності.

На зауваження волонтерів, що це грубе порушення касової дисципліни, що такий документ не можна використовувати для звітності, адміністраторка поводила себе дивно та нахабно. Навіть цей незрозумілий документ «від руки» чекали 30 хвилин», – розповіли представники БФ «Добро тут».

Ми звернулися за коментарями до іншої сторони і ось, що почули.

Директор кінотеатру «Мост-Сіті» Віталій Образцов назвав цю ситуацію провокативною.

«Продавчиня кінотеатру, з якою конфліктувала представниця фонду, теж переселенка. По усьому іншому поки без коментарів. З’ясовуємо ситуацію. Потім прокоментуємо», – сказав він.

Що ж, будемо чекати на більше детальний коментар згодом.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version