Site icon Наше Місто

Нові гойдалки та гумове покриття: як у Дніпрі ремонтують дитячі майданчики

Новини Дніпра: Як у Дніпрі ремонтують дитячі майданчики

Під час чергування директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Артем Нідєлько перевірив завдання міського голови Бориса Філатова щодо підтримки належного стану дитячих майданчиків у нашому місті. Ремонтні роботи наразі виконуються одразу на кількох об’єктах, передає “Наше місто”.

«Як тільки надходить скарга від мешканців, то ми виїжджаємо на перевірку,. Якщо бачимо, що це може нанести шкоду дитині, то ми демонтуємо, ремонтуємо і встановлюємо назад оновлені елементи», – зазначив Артем Нідєлько.

Серед об’єктів, які сьогодні оновлювали, майданчик на просп. Олександра Поля, 14. Тут підрядники виконали заміну люльки гойдалки. Стара гойдалка була в аварійному стані, тому потребувала оновлення. Також підрядники наразі працюють на вул. Криворізька, 4. Тут проводять відновлення гумового покриття.

Також підрядники сьогодні оперативно обробили звернення від мешканців Центрального району щодо аварійного елементу на майданчику у сквері Героїв. На об’єкті демонтували небезпечну для дітей гойдалку “Корзина”. Її відремонтують в заводських умовах і повернуть на місце.

Загалом з початку 2023 року у Дніпрі проведено аварійні ремонти та укладання гумового покриття на 34 майданчиках. У планах на липень ремонт ще 12 об’єктів.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version