Skip to content

Гарячі путівки з Дніпра до Туреччини, Болгарії, Єгипту: скільки коштує відпочинок на морі

Плануючи подорож, багато туристів замислюються не лише про маршрут, а й загальну вартість поїздки. Існує стереотип, що нібито відпочинок – це дороге задоволення, на яке потрібно відкладати гроші декілька місяців. Однак це не зовсім так – багато сучасних туроператорів пропонують спеціальну послугу – гарячі тури, вартість яких може бути значно дешевша від первісної ціни путівки. Які гарячі тури пропонують зараз туристам в Дніпрі, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на туристичне агентство Space travel.

Туреччина

Один з найпопулярніших напрямків – Туреччина. Вона омивається одразу трьома морями: Чорним на півночі, Середземним на півдні, Егейським на заході.

Турагенсто пропонує відпочинок на 14 ночей від 16 126 грн. Вартість залежить від готеля та кількості зірок, які він має.

Так за чотири зірки доведеться заплатити в середньому 26 тисяч грн. П’ятизірковий  коштуватиме вже близько 34 тисяч гривень.

Єгипет

Єгипет тішить туристів спекою – температура повітря сягає там +37°С. Найпопулярніші курорти Єгипту розташовані на узбережжі Cередземного та Червоного моря: Шарм-ель-Шейх, Хургада, Дахаб, Марса-Алам.

Відпочинок на двох осіб протягом 7 ночей у чотиризірковому готелі на березі моря коштує близько 47 тисяч гривень.

Болгарія

У Болгарії туризм – це основна галузь економіки. Узбережжя приваблює мандрівників своїми золотими пляжами та демократичними цінами.

Так відпочинок впродовж 11 ночей у двозірковому готелі обійдеться у 11 тисяч 770 гривень. За три зірки доведеться заплатити вже 24 тисячі, а за готель з чотирма зірками – майже 33 тисячі гривень.

Греція

Країна бога сонця, зустрічі двох морів – Егейського та Середземного, батьківщина ордена лицарів-госпітальєрів – це неймовірна Греція. Справжнє райське місце для туристів, де кожен знайде собі відпочинок до душі: від усамітненого релаксу до активних пригод.

Відпочинок протягом 10 ночей коштує від 23 тисяч гривень. За  найдорожчий готель доведеться заплатити у середньому 37 тисяч гривень.

В цілому, вартість залежить від місцини, престижності готелю, харчування  та  додаткових послуг.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: